Waterschade in Haarlem? Wij lossen het op!

Een lekkage is niet alleen heel vervelend, maar veroorzaakt ook waterschade. Door het vocht dat je huis binnenkomt, ontstaan er schimmelplekken op muren en plafonds. Daarnaast kan ook het houtwerk van je woning worden aangetast. Waterschade die langer duurt, zorgt voor een ongezond klimaat in huis. Daarom is het belangrijk om bij een lekkage snel een specialist in te schakelen. Heb jij last van waterschade in Haarlem? Dan kun je 24/7 bij ons terecht. Wij sporen de lekkage voor je op en zorgen dat deze snel wordt verholpen. De kosten daarvan worden vergoed door je verzekering.

Waterschade in Haarlem verhelpen

Het is niet altijd even duidelijk waar de lekkage precies zit. Je kunt immers niet door de muur of het plafond heen kijken. Gelukkig kunnen wij je helpen het lek boven water te krijgen. Met behulp van speciale apparatuur detecteert onze lekkagespecialist de plaats waar het probleem zit. Daarvan maakt hij een duidelijk lekdetectie-rapport. Op basis daarvan kan de loodgieter het lek repareren. Zo voorkom je verdere waterschade aan je woning met alle gevolgen van dien.

Snel een loodgieter vinden?

Bij een lekkage wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan wij 24 uur per dag voor je klaar. In ons team hebben we specialisten voor alle soorten lekkages. Heb je dus waterschade aan je vloer, plafond of dakkapel, lossen wij die vakkundig voor je op. Ook weten we alles van lekkende douchekranen, een lekkage in de vloerverwarming of een lekkend dak. Je doet nooit tevergeefs een beroep op ons. Wij zorgen dat er snel een vakman naar je toe komt om de lekkage te vinden en te repareren.

Waterschade in Haarlem efficiënt verhelpen

Wij zijn lekkage-expert in de breedste zin van het woord. Daarom detecteren we lekkages op professionele wijze en voeren we de benodigde reparaties uit. Maar we doen veel meer. Het verhelpen van waterschade stopt niet bij de reparatie van een lekkage. Onze specialisten zorgen er ook voor dat er niets meer te zien is van de gevolgschade. Zo is de waterschade voor 100% opgelost.

Schakel nu lekdetectie in!

Lekkages zorgen voor irritaties en kunnen veel schade aanrichten in jouw woning. Verhelp dit door de lekdetectie in Haarlem in te schakelen, waarbij jouw lekkage snel wordt opgespoord en verholpen kan worden.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.