Lekdetectie

Wil je snel actie ondernemen, dan schakel je een professioneel bedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in snel detecteren van lekkage en het herstel ervan.

Herstellen van de oorzaak

Soms is de oorzaak van een lekkage overduidelijk. Er hoeft dan ook niet onderzocht te worden waar de lekkage vandaan komt. Denk aan een afgebroken tak die een gat in uw dak heeft gemaakt. Of een kapotte kraan in de badkamer. Bij het grootste deel van de lekkages, is het echter niet zo heel eenvoudig om de locatie en de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Heel vervelend, want als er iets is wat je niet wilt, dan is het lang wachten met het herstellen van de oorzaak en de gevolgschade van die lekkage.

Onderzoeken waar de lekkage zit

Wil je snel actie ondernemen, dan schakel je een professioneel bedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in snel detecteren van lekkage en het herstel ervan. Heb je hulp nodig bij het detecteren van lekkage, neem dan contact met ons op. We zorgen ervoor dat binnen de kortste keren een van onze medewerkers bij je komt onderzoeken waar de lekkage zit.

Sneller en goedkoper herstellen

Er zijn verschillende redenen om aan lekkage te denken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht- en schimmelplekken, houtrot en minder druk op de kranen. Vroeger was het noodzakelijk om wanden en plafonds open te breken wanneer er sprake was van lekkage. Er was geen andere manier om de lekkage op te sporen en te herstellen. Dit werd dan natuurlijk een enorme kostenpost. Tegenwoordig zijn de manieren waarop we bij lekkagedetectie aan het werk gaan, enorm verbeterd. Hierdoor blijft de schade beperkt en is de lekkage en gevolgschade sneller en goedkoper te herstellen.

Technieken voor het detecteren van de lekkage

Wij gebruiken de meest uiteenlopende technieken voor het detecteren van de lekkage. Voor iedere situatie kan er een andere techniek geschikt zijn. Wij weten als geen ander wanneer we welke techniek in moeten zetten. OF het nu om je woning of bedrijfspand gaat, wij zijn in heel Nederland inzetbaar voor het detecteren van lekkage. Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van lekkagedetectie. Vloerverwarming, een moeilijk te bereiken plaats, lekkage in de kelder? Geen probleem, wij vinden de oorzaak. Wil je weten wat lekkagedetectie en het herstellen van het probleem gaat kosten? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.