Schadeherstel

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden.

Ingrijpende gevolgen

Wanneer je te maken krijgt met lekkage, kan dit ingrijpende gevolgen hebben. Allereerst maakt u zich zorgen over de locatie en de oorzaak van de lekkage. Straks zit het in de muur of ergens in het plafond. Hoe komen we daarachter? En moet dan alles opengebroken worden? Dit zijn enkele vragen die vaak als eerste naar voren komen, gevolgd door een vraag over wat het dan wel niet gaat kosten. Wij helpen je hier graag verder mee!

Snel de lekkage vinden

In de eerste plaats is het enorm belangrijk om snel de lekkage op te sporen. Als dit lukt met zo weinig mogelijk slopen, is dat meegenomen. Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden. Hierbij hoeft er doorgaans niet of nauwelijks afgebroken en gesloopt te worden. Welke techniek voor jouw situatie het beste is, is volledig afhankelijk van de mogelijke lekkage (dak, leidingen, etc.)

Ons advies

Na het lokaliseren van de lekkage en de inschatting van de ernst hiervan, is het tijd om snel verder te gaan met het herstellen van de lekkage. Hoe sneller je ons inschakelt, hoe minder groot de schade is die je pand oploopt. We begrijpen dat je mogelijk zelf eerst iets geprobeerd heeft. Met een kleine lekkage is dat geen probleem. Bij meer gecompliceerde of omvangrijke lekkages raden wij je aan om ons direct in te schakelen.

Wij regelen dat alles hersteld wordt

Onze werkzaamheden reiken verder dan alleen de lekdetectie. Zodra wij weten hoe het met de lekkage zit, kunnen wij ook het herstel ervan voor u oplossen. Wij werken uitsluitend met vakmensen die ieder gespecialiseerd zijn in het herstellen van lekkages. Kapot plafond, slechte muur of andere gevolgschade door de lekkage? Wij regelen voor je dat alles hersteld wordt. Zodra wij de deur definitief achter ons dicht doen, kun jij niets meer van de lekkage en de gevolgen er van zien. Snelle handeling is bij lekkage geboden. Neem je contact met ons op met een hulpvraag, dan zorgen wij dat wij snel bij je op de stoep staan. Wil je meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.