Over ons

Oplossen van de schade doen we op zo'n manier dat je er niets meer van kunt zien.

Snel de lekkage ontdekken

Wij snappen als geen ander hoe ellendig het is wanneer je met een lekkage te maken krijgt. De schade wordt omvangrijker naarmate je langer wacht met het oplossen ervan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk is om snel te werk te gaan. Dit betekent dat we snel bij je op de stoep staan nadat je contact met ons hebt gezocht. Snel de lekkage ontdekken, de oorzaak verhelpen en de opgelopen schade op te lossen. Oplossen van de schade doen we op zo’n manier dat je er niets meer van kunt zien.

Ruime ervaring

We werken met een team vol passie voor het vak. Onze medewerkers hebben ruime ervaring waarbij alle expertise en specialisaties bij elkaar komen. Hierdoor hebben we voor iedere klus op het gebied van lekdetectie en schadeherstel een medewerker voor je klaar staan. Wij helpen je graag en vertellen je stap voor stap wat er gaat gebeuren. Hierdoor kun je ons zonder zorgen de lekkage laten herstellen.

Professioneel apparatuur

Wij werken met de beste professionele apparatuur die er is. Hiermee kunnen we snel de lekkage opsporen, zonder alles open te hoeven breken. Op basis van jouw vermoedens over de oorzaak, maken we een keuze voor een specifieke techniek. Ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op. We stellen speciaal voor jou een vrijblijvende offerte op.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.