085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam?

Heb jij een lekkage in je woning? Dan wil je daar uiteraard snel vanaf. Een lekkage veroorzaakt waterschade, zoals schimmel aan muren en plafonds of houtrot in de balken. Daarnaast zorgt dat vocht in je woning voor een ongezond binnenklimaat. Tijd om een erkende loodgieter in Amsterdam in te schakelen. Wij werken met een team specialisten op het gebied van lekkage. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat er snel een loodgieter naar je toe komt om de lekkage te verhelpen. De kosten daarvan worden vergoed door de verzekering.

Wat kan onze loodgieter in Amsterdam voor je doen?

Een lekkage is niet altijd even eenvoudig op te sporen. Soms zit het probleem op een moeilijk bereikbare plek. Daarom werken wij met geavanceerde apparatuur om de lekkage te detecteren. Zo hoeven we geen muren of plafonds open te breken met alle gevolgschade van dien. Onze lekkagedeskundige maakt een duidelijk detectierapport op, zodat de loodgieter de lekkage efficiënt kan verhelpen.

Wij repareren ook gevolgschade

Een lekkage laat in de meeste gevallen sporen na. Zo kan je houten vloer beschadigd zijn of moet het plafond worden bijgewerkt. Onze specialisten doen geen half werk. Naast het opsporen en repareren van de lekkage, verhelpen ze ook de waterschade. Wij houden van service en kwaliteit. Daarom is onze klus pas geklaard als jouw huis weer volledig waterdicht is en jij 100% tevreden bent.

Loodgieter in Amsterdam altijd bereikbaar

Wij weten dat je bij een lekkage snel geholpen wilt worden. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunnen we snel een ervaren loodgieter naar je toe sturen. Wij zijn expert op het gebied van alle voorkomende lekkages. Daarom kun je altijd een beroep op ons doen. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Schakel nu lekdetectie in!

Lekkages zorgen voor irritaties en kunnen veel schade aanrichten in jouw woning. Verhelp dit door de lekdetectie in Amsterdam in te schakelen, waarbij jouw lekkage snel wordt opgespoord en verholpen kan worden.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.