Lekkage Hilversum

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Reparatie van een lekkage Hilversum

Een lekkage in Hilversum is niet alleen vervelend, maar veroorzaakt ook de nodige schade. Muren en plafonds worden aangetast door het water. Daarnaast ontstaat er een ongezond binnenklimaat door het vele vocht in je woning. Het is dan ook erg belangrijk om een lekkage in Hilversum zo snel mogelijk te laten verhelpen. Wij staan 24 uur per dag klaar voor alle soorten lekkages. Je kunt dan ook bij ons terecht voor een lekkage in de badkamer, aan de vloerverwarming, aan het dak of in de keuken. En voor alle andere soorten lekkages natuurlijk.

Een lekkage in Hilversum opsporen

Een lekkage kan op een moeilijk bereikbare plek zitten. Het kan zijn dat je muren en plafonds zou moeten openbreken om de lekkage op te sporen. Gelukkig hoeft dat niet. Wij kunnen de lekkage met behulp van speciale technieken voor je opsporen. Daarbij hoeft er niet of nauwelijks iets opengebroken te worden. Bij een lekdetectie maken we onder andere gebruik van ultrasoon en infrarood technologie of zetten we rook- en traceergas in om de lekkage te vinden.

Repareren van een lekkage

Onze lekkagespecialist maakt een gedetailleerd verslag op van de lekdetectie. Zo weet de loodgieter precies wat er moet gebeuren om de lekkage te repareren. Wij zorgen dat je huis weer waterdicht wordt. In ons team heeft ieder zijn eigen expertise op het gebied van lekkages. Daarom komt er altijd iemand met kennis van zaken bij je langs. Wij vertellen je altijd precies wat we gaan doen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Herstellen van de gevolgschade

Het repareren van een lekkage in Hilversum is één ding, maar hoe zit het met de gevolgschade? Een lekkage kan muren en plafonds ernstig aantasten, zodat er lelijke plekken ontstaan. Wij laten je niet met die gevolgschade zitten. Onze medewerkers doen er alles aan die te verhelpen. We zijn pas klaar als je woning weer helemaal waterdicht en netjes is. Zo geven wij je de beste service van begin tot eind.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.