Lekkage detectie Den Haag

Met een lekkage detectie in Den Haag weet jij snel waar het lek precies zit. Dat is lang niet altijd zo eenvoudig. Als het plafond begint te schimmelen of er loopt water langs de muur, wil je weten waar dat vandaan komt. Maar wat als die lekkage op een plek zit die je niet kunt zien? Moet je dan alles openbreken? Gelukkig is dat niet nodig. Bij een lekkage detectie in Den Haag sporen we met speciale apparatuur de lekkage in korte tijd voor je op. Daarbij is het niet of nauwelijks nodig om iets open te breken.

Hoe gaat een lekkage detectie in Den Haag in zijn werk?

Bij een lekkage detectie in Den Haag gebruiken we verschillende technieken. Op basis van jouw informatie gaan we met speciale apparatuur aan de slag om het lek te vinden. Het maakt niet uit of dat achter een muur of onder de vloer zit. Zodra we weten waar de lekkage precies voorkomt, maken we een detectierapport op. Daarmee kan de loodgieter aan de slag om de lekkage op een goede manier te verhelpen.

Welke technieken worden er gebruikt bij een lekdetectie?

Om lekkages op te sporen maken we onder andere gebruik van ultrasone metingen. Zo kunnen we door middel van geluid de plaats van een lekkage bepalen. Maar ook infrarood technologie is een goede manier van detecteren. Voor lekkages onder het dak of in leidingen gebruiken we rookgas of traceergas. Daarnaast beschikken we ook over een endoscoop waarmee we binnen in leidingen kunnen kijken. Per lekkage bekijken we welke techniek we het beste kunnen gebruiken.

Lekkages repareren

In ons team werken experts op het gebied van allerlei soorten lekkages. Daarom is er altijd wel een lekkage specialist beschikbaar om jou te helpen. We zorgen dat de lekkage deskundig wordt verholpen. Bovendien herstellen we ook de schade die door de lekkage is ontstaan. Beschimmelde plafonds en beschadigde muren worden door ons zorgvuldig onder handen genomen. Zo is er geen spoor meer van de lekkage te bekennen. We gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent. Dan zijn wij dat namelijk ook.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.