Lekdetector

Met een lekdetector is een lekkage snel en gemakkelijk op te sporen. Het kan gebeuren dat er een lekkage in je woning of kantoor is, maar je hebt geen idee waar die precies zit. Het enige dat je ziet zijn natte plekken in het plafond of schimmel aan de muren. Hoe kom je erachter waar het probleem nu echt zit? Daar hoef je gelukkig geen muren of plafonds voor open te breken. Onze lekkagespecialisten beschikken over geavanceerde apparatuur om lekkages te detecteren.

Lekdetector voor reparatie van lekkage

Onze lekkagespecialist kan gebruik maken van verschillende soorten technieken. Wij werken veel met ultrasoon metingen, die op basis van geluid de plaats en omvang van een lekkage kunnen bepalen. Bij daklekkages blazen we rookgas onder de dakbedekking, zodat we kunnen zien waar het dak niet meer waterdicht is. Voor lekkages in leidingen is traceergas juist weer ideaal. Daarnaast maken we ook gebruik van infraroodtechnologie en endoscopie. Onze detectie experts weten als geen ander welke techniek ze in jouw woning het beste kunnen toepassen.

Reparatie van de lekkage

Aan de hand van de lekdetectie maakt onze medewerker een uitgebreid rapport op. Zo weet de loodgieter precies waar hij moet zijn en wat hij moet doen om het lek te repareren. Lekdetectie voorkomt veel breekwerk aan je woning. De schade blijft daardoor beperkt en de lekkage is sneller en voordeliger te herstellen. Wij sporen alle lekkages op, ook als ze op een moeilijk bereikbare plaats blijken te zitten. Denk bijvoorbeeld aan lekkages onder het dak, achter een muur of aan de vloerverwarming.

Herstellen van de waterschade

Het is belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk te laten repareren. Zo kun je verdere waterschade voorkomen. Wij zijn dan ook 24 uur bereikbaar voor het detecteren en herstellen van alle soorten lekkages. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen expertise, zodat we altijd iemand met de juiste kennis en ervaring naar je toe kunnen sturen. Wij repareren niet alleen de lekkage, maar zorgen ook voor het herstel van de waterschade. Zijn je muren of plafonds aangetast door het vocht? Wij zorgen dat er niets meer van te zien is.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.