Lekdetector Zaandam

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Lekdetector Zaandam

Woon je in Zaandam en heb je het vermoeden van een lekkage? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn de experts in lekkages en helpen je graag van het probleem af. Bij een lekkage denkt men vaak meteen aan ondergelopen huizen en gutsend water dat uit het lek stroomt. Dat is niet altijd het geval. Een lekkage kan ook niet direct zichtbaar zijn, doordat de leiding achter de muur zit bijvoorbeeld. Als je op een vreemde plek een schimmelplek ziet ontstaan of wanneer je merkt dat er rottend hout onder je dakbedekking zit is de kans groot dat je ergens een lekkage hebt. Wat doe je dan?

Onderneem actie

Als je denkt dat je een lekkage hebt, neem dan meteen contact met ons op. Ook als je dus niet direct met natte sokken zit. De kosten van schade bij lekkage kunnen rap oplopen. Rottend hout onder je dakbedekking kan in de duizenden euro’s lopen om te vervangen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Je kan bij ons een lekdetectie aanvragen. Dan komt een van onze experts langs om met gespecialiseerde apparatuur naar een lekkage te zoeken. Eenmaal gevonden kan het snel gerepareerd worden. Zo voorkom je verdere schade en kan je weer gerust ademhalen. Vaak vergoed de verzekeraar de kosten van de lekdetectie.

Snel hulp in Zaandam

Woon je in Zaandam en heb je snel hulp nodig? Twijfel dan niet en roep de hulp in van Lekkagemeldpunt. Door snel onze professionele hulp in te schakelen voorkom je grotere schade. Wij staan 24/7 voor je klaar en staan snel bij je op de stoep. Of het nu gaat om de badkamer, de vloerverwarming, het dakraam of andere plekken in huis: wij hebben de expertise om het probleem te verhelpen. Schimmels of rottend hout kunnen ongezonde en onveilige situaties veroorzaken. Met onze lekkage specialisten en loodgieters ben je binnen no-time van de lekkage af en kun je weer genieten van een droog en veilig huis.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.