Waterschade in Hilversum

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Herstellen van waterschade in Hilversum

Heb jij te maken met waterschade in Hilversum? Dan is er sprake van een lekkage in je woning. Het is niet altijd even gemakkelijk om de plek van de lekkage te vinden. Die kan zomaar boven een plafond, onder het dak of achter een muur zitten. Wij kunnen je helpen om de lekkage snel op te sporen. Zo kan het lek snel worden gerepareerd en voorkom je verdere waterschade. Voor het opsporen van een lekkage voeren wij een professionele lekdetectie uit. Dat doen we met behulp van moderne technieken en speciale apparatuur.

Waterschade in Hilversum verhelpen

Een lekdetectie is een ideale oplossing voor lekkages op moeilijk bereikbare plekken. We bekijken per lekkage welke techniek we het beste kunnen toepassen. Dat kan infrarood of ultrasoon technologie zijn, maar ook rook- en traceergas of endoscopie. Onze detectiespecialist maakt een uitvoerig rapport op van zijn bevindingen. Zo kan iedere lekkage op de juiste manier worden aangepakt. Het is belangrijk om bij waterschade in Hilversum zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Zo kunnen we voorkomen dat de schade zich verder uitbreidt.

Repareren van een lekkage

Zodra duidelijk is waar de lekkage zich bevindt, kan onze loodgieter aan de slag. Binnen ons team werken vakmensen die elk hun eigen expertise hebben. Zo hebben wij alle kennis en ervaring in huis om alle soorten lekkages te verhelpen. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Je wordt dus altijd snel geholpen. Dankzij het rapport dat bij de lekdetectie is opgemaakt, kunnen wij de lekkage efficiënt en professioneel repareren.

Ook gevolgschade wordt gerepareerd

Wij repareren niet alleen de lekkage op zich. Ook de gevolgschade pakken we voor je aan. Is er waterschade aan het plafond, de muren of de vloer? Dan doen wij er alles aan om die voor je te herstellen. Wij zijn pas klaar als er niets meer van de lekkage te zien is en je huis weer waterdicht is. Daarom kun je ons met recht de allround lekkagespecialist noemen. Voor het herstellen van waterschade in Hilversum ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.