Waterschade en het herstel in en rondom het huis

Heb je waterschade door een leidingbreuk in je woning? Heeft een flinke stortbui ervoor gezorgd dat je natte voeten hebt gekregen? Of is de riolering verstopt? Lekkagemeldpunt staat graag voor je klaar. In het geval van waterschade nemen wij je het gehele traject, van opsporing tot drogen en volledige reparatie, uit handen.
Door ons zo snel mogelijk in te schakelen, blijft de schade beperkt en kun je des te sneller weer verder tot de orde van de dag. Onze reparatiedienst staat altijd tot je beschikking, ook als de nood hoog is.

Gecertificeerd

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring.

24/7 bereikbaar

Onze nooddienst is altijd bereikbaar.

Totaaloplossing

Wij zijn ook in te schakelen voor de gevolgschade van waterschade.

Opsporing van de oorzaak van waterschade

Wanneer er sprake is van lekkage, is de eerste prioriteit het opsporen van de oorzaak en de exacte locatie. Dit kan een lek in een leiding zijn, maar ook een overbelast rioleringssysteem of een door bouw- of breekwerkzaamheden beschadigde leiding. Lekkages komen vooral bij oudere leidingen voor, terwijl overbelasting van de riolering -net als beschadigingen- een acuter probleem is. Overbelasting wordt door hevige weersomstandigheden wordt veroorzaakt.

Ten behoeve van de lekdetectie maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur. Zo blijft jou een hoop gedoe bespaard: hak- en breekwerk is namelijk niet nodig. Lekkagemeldpunt beschikt over verschillende hulpmiddelen voor het uitvoeren van lekdetecties, zoals ultrasone geluidsgolven en infraroodlicht. Bij die laatste techniek wordt een thermografische infraroodcamera gebruikt die temperatuurverschillen in leidingen constateert. Ultrasone lekdetectie werkt op basis van geluidsgolven met frequenties die voor het menselijk oor niet waarneembaar zijn. Je ontvangt een rapport van de lekdetectie, welke je aan je verzekeraar kunt overhandigen.

Het droogproces

Zodra onze specialisten ter plaatse zijn, wordt het water weggepompt of -gezogen. Het exacte droogproces dat wij toepassen, is afhankelijk van de materialen in uw woning, de door ons gemeten vochtwaarden en andere omgevingsfactoren. De voortgang van het droogproces wordt nauwlettend door onze specialisten in de gaten gehouden. Door snel te werk te gaan en de voor jouw situatie meest efficiënte methode in te zetten, wordt de schade aan het oppervlak zo klein mogelijk gehouden.

Het verhelpen van de lekkage en het herstellen van de gevolgschade

Behalve dat je bij Lekkagemeldpunt aan het juiste adres bent voor lekdetectie, voeren wij uiteraard ook reparaties bij waterschade uit. Het is daarbij van het grootste belang dat er geen kortsluiting ontstaat. Ook zijn wij je van dienst bij het herstellen van de gevolgschade. Wanneer de oorzaak van de waterschade is verholpen en wij leidingen en installaties hebben hersteld, informeren we je over de herstelwerkzaamheden die de betreffende ruimte nodig heeft. Hierbij kun je onder andere denken aan stuc- en schilderwerk.

Lekkagemeldpunt staat voor vakkundigheid en ervaring

Wij van Lekkagemeldpunt mogen ons echte waterschadespecialisten noemen. Ons bedrijf staat voor zowel particulieren als bedrijven klaar. Ook werken we in opdracht van particulieren, aannemers, hotels, scholen, zorginstellingen, woningcorporaties, VvE’s, de overheid en plaatselijke gemeenten. Ongeacht het probleem, bij Lekkagemeldpunt kunt u altijd op een snelle en efficiënte oplossing rekenen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundig opgeleid en weten op het gebied van waterschade en herstelwerkzaamheden van de hoed en de rand. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Snel en efficiënt waterschade laten verhelpen

Wij van Lekkagemeldpunt zijn er zeker van dat we je snel kunnen helpen met de schade die zich in je woning, bedrijfspand of elders heeft voorgedaan. Onze klanten zijn stuk voor stuk tevreden. Daarom zijn we er ook honderd procent zeker van dat we het uit te voeren traject tot in de puntjes kunnen verzorgen. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.