Waterschade Den Haag

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Waterschade Den Haag

Heb jij last van waterschade in Den Haag? Dat betekent dat er ergens in je woning een lekkage is ontstaan. Waterschade is niet alleen heel vervelend, maar ook schadelijk voor je gezondheid. Schimmels en vocht zorgen voor een ongezond binnenklimaat. Bovendien kan waterschade de constructie van je woning ernstig aantasten. Tijd om in actie te komen dus. Wij helpen je om de plaats van de lekkage te vinden en zorgen dat het lek wordt gerepareerd.

Wat doen wij bij waterschade in Den Haag?

Allereerst is het belangrijk om de plaats van de lekkage te vinden. Dat doen we door middel van een lekdetectie. Met behulp van speciale apparatuur en moderne technieken sporen we de plaats van het lek op. Daarvoor gebruiken we onder andere ultrasoon- en infraroodtechniek, maar ook rook- en traceergas. Van deze detectie maken we een duidelijk verslag op, zodat de loodgieter weet hoe hij de lekkage moet repareren.

Lekkage repareren

Onze medewerkers hebben ieder hun eigen expertise op het gebied van lekkages. Daarom komt er altijd iemand met de juiste kennis en ervaring naar je toe. We repareren de lekkage op professionele wijze. Hierbij kun je denken aan daklekkages, lekkage in de badkamer of keuken of lekkage aan de vloerverwarming. Wij herstellen de lekkage en zorgen dat je huis snel weer waterdicht is. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, zodat we altijd snel kunnen helpen.

Wij herstellen de schade voor je

Een lekkage kan voor veel schade in je woning zorgen. Muren en plafonds worden erdoor aangetast. Ook je vloeren zijn vaak niet bestand tegen al dat vocht. Wij weten hoe vervelend dat is. Daarom stopt ons werk niet bij het repareren van de lekkage. We pakken ook de gevolgschade aan. Zo zorgen we ervoor dat er niets meer van de waterschade in Den Haag te zien is. We laten je achter in een schoon en droog huis, dat weer keurig is afgewerkt.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.