Waterschade Amsterdam

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Waterschade Amsterdam

Lijdt jij aan waterschade in jouw woning in Amsterdam? Staat jouw kruipruimte, kelder of een ander deel van je huis onder water? Of is er wateroverlast in een kantoorgebouw of parkeergarage van een bedrijfspand? Dan vraagt dit om onmiddellijke actie, wat geboden kan worden door de Calamiteiten dienst van Amsterdam. Hierbij wordt er efficiënt gewerkt om de nodige werkzaamheden tegen de waterschade uit te voeren.

Waterschade aanpakken

Door waterschade kunnen vervelende consequenties ontstaan, zoals schimmel- en roestvorming en aantasting van constructies. Door de specialisten worden meerdere testen uitgevoerd om te kunnen zien hoeveel vocht er geabsorbeerd is en hoe diep het water heeft kunnen binnendringen. Hierna kan het overtollige water worden weggehaald door middel van specialistische apparatuur, zoals waterzuigers, schrobzuigmachines en dompelpompen. Vervolgens moet de vloer gedroogd worden met behulp van bouwdrogers en blowers. Ook andere vloeistoffen, zoals rioolwater en olie kunnen worden weggehaald. Tot slot kan het herstel van waterschade worden verzorgd door speciale apparatuur. Hiermee kunnen de ruimtes vakkundig en snel herstellen door geforceerd van binnenuit te drogen.

Wat biedt Calamiteiten Amsterdam jou?

Om waterschade aan te kunnen pakken en snel op te kunnen lossen, biedt Calamiteiten Amsterdam:

  • Een landelijke dekking.
  • De schade wordt afgehandeld met jouw verzekering.
  • Je wordt binnen een uur geholpen.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbare service.
  • 20 jaar ervaring.
  • Kosten-effectief herstel door middel van een vakkundige analyse door een specialisten team.
  • Een complete dienst van het verwijderen van water, drogen, reconstructie en herstel.

Naast deze voordelen wordt de schade aan goederen, waaronder leidingen, verwarming, sanitair en schuren, vergoedt door de verzekering.

Word direct geholpen met jouw waterschade

Waterschade kan voor veel problemen zorgen aan een ruimte in jouw huis of kantoorpand. Door de Calamiteiten dienst in Amsterdam kunt u snel geholpen worden in het weghalen van het overtollige water, drogen en herstellen van uw eigendom. Je wordt snel geholpen door een team van specialisten, waardoor jij weer snel en veilig in jouw water-vrije huis of kantoor kunt rondwandelen.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.