085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Waterschade Almere

Waterschade in Almere

Is er een lekkage in jouw woning in Almere? Schakel dan snel een gespecialiseerd bedrijf in om verdere waterschade te voorkomen. Waterschade aan muren en plafonds is niet alleen heel vervelend. Het kan ook de constructie van je woning beschadigen. Daarom is het belangrijk om een lekkage snel aan te pakken en te laten verhelpen. Het is niet altijd even duidelijk waar de lekkage zich precies bevindt. Soms zie je wel waterschade, maar zit het lek verstopt achter een muur of plafond. Gelukkig is er een manier om het lek te detecteren zonder veel breek- of sloopwerk. Onze ervaren loodgieters in Almere beschikken over speciale apparatuur waarmee lekkages snel kunnen worden opgespoord.

Waterschade in Almere door verschillende oorzaken​

Een lekkage kan op veel plekken in huis ontstaan en waterschade veroorzaken. Een verstopte afvoer of defect in de cv-ketel kunnen je woning behoorlijk beschadigen. Onze lekkagespecialisten in Almere detecteren en verhelpen alle vormen van lekkage. Veel voorkomende lekkages zijn lekkage in de badkamer, aan de vloerverwarming of bij de dakkapel. Waterschade die niet verholpen wordt, zorgt voor een ongezond binnenklimaat. Natte plekken en schimmels kunnen daarom vervelende gevolgen hebben. Onze loodgieter zorgt dat de lekkage op professionele wijze wordt verholpen en dat je huis weer helemaal waterdicht is.

Altijd bereikbaar in geval van lekkage

Een lekkage veroorzaakt veel overlast. Daarom wil je deze zo snel mogelijk laten verhelpen. Onze loodgieters zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen korte tijd op jouw adres zijn. Eerst wordt de lekkage opgespoord en wordt er een lekdetectierapport opgemaakt. Zo weet je precies wat de loodgieter gaat doen. Vervolgens verhelpen we de lekkage, zodat de waterschade zich niet verder uitbreidt. Maar daarmee is ons werk nog niet klaar. Onze vakmensen herstellen namelijk ook de gevolgschade van de lekkage. Beschadigde muren en plafonds worden weer in oude staat hersteld. Zo is je huis weer helemaal netjes en waterproof!

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.