Lekkage in Haarlem? Wij lossen het op!

Heb jij last van een lekkage in je woning? Dat is heel vervelend. Niet alleen de lekkage zelf, maar ook de waterschade levert je veel problemen op. Je kunt last krijgen van schimmel aan de muren of het plafond. Of er ontstaat houtrot in de balken. Daarom is het belangrijk om bij een lekkage direct actie te ondernemen. Wij staan 24/7 klaar om iedere lekkage in Haarlem te verhelpen. We werken met een team ervaren loodgieters en lekkagespecialisten, zodat we altijd een expert naar je toe kunnen sturen. We sporen de lekkage snel op en zorgen dat die volledig gerepareerd wordt. De kosten daarvan worden vergoed door je verzekering.

Verhelpen van een lekkage in Haarlem

Lekkages zitten soms op lastige plekken, die je niet zomaar kunt zien. Achter de muren of het plafond bijvoorbeeld. Daarom voeren wij een lekkagedetectie uit met geavanceerde apparatuur. Zo bepalen we de exacte plaats van de lekkage. Onze lekkage-expert noteert zijn bevindingen in een duidelijk rapport. Daarmee kan de loodgieter vervolgens aan de slag om de lekkage te repareren. Het voordeel van een lekkagedetectie is dat er niet of nauwelijks gebroken hoeft te worden in muren of plafonds. Dat scheelt veel kosten voor herstelwerkzaamheden.

Specialist in alle soorten lekkages

Wij hebben ervaring met alle voorkomende lekkages. Je kunt ons daarom bijvoorbeeld inschakelen voor lekkages in je badkamer, aan je vloerverwarming of bij een lekkend dak. Voor iedere lekkageklus hebben wij de juiste specialist in huis. We lossen niet alleen de lekkage op, maar repareren ook de waterschade die daardoor is ontstaan. Vloeren, muren en plafonds die door het vocht zijn aangetast, worden door onze vakmannen weer als nieuw gemaakt. Wij staan voor de beste service en kwaliteit. Daarom zorgen wij dat we jou 100% tevreden kunnen achterlaten in een waterdicht huis. De kosten van onze werkzaamheden worden vergoed door je verzekering.

Verhelp lekkages snel en met precisie

Lekkages zijn vervelend en om nare gevolgen van de bijkomende waterschade te voorkomen, kun jij nu een loodgieter inschakelen. Deze specialist gaat aan de hand van een lekdetectie-rapport aan de slag met het repareren van de lekkage, waardoor jij weer veilig en water-vrij kunt wonen. 

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.