Lekkage detectie Zaandam

Een lekkage detectie in Zaandam is dé manier om snel en eenvoudig een lekkage op te sporen. Heb jij last van schimmel op de muren of natte plekken in het plafond? En heb je geen idee waar het water vandaan komt? In dat geval schakel je snel onze hulp in. Wij komen naar je toe om de lekkage met speciale apparatuur te detecteren. Daarbij is breek- en sloopwerk niet of nauwelijks nodig. Door een lekkage snel aan te pakken, voorkom je dat de schade toeneemt. Neem daarom bij alle lekkages contact met ons op. Wij komen je helpen.

Wat is een lekkage detectie in Zaandam?

Bij een lekkage detectie in Zaandam maken we gebruik van verschillende technieken. Per lekkage bekijken we welke techniek we het beste kunnen toepassen. Zo gebruiken we onder andere ultrasone metingen, waarbij we door middel van geluid een lekkage kunnen vinden. Maar ook infrarood technologie wordt regelmatig toegepast. Daarnaast zetten we ook rookgas en traceergas in om lekkages onder het dak of in leidingen te detecteren. En tot slot kunnen we door middel van endoscopie in de leidingen kijken.

Hoe gaat een lekkage detectie in zijn werk?

Aan de hand van jouw beschrijving en het vermoeden waar de lekkage zit, gaan wij met onze apparatuur aan de slag. Zodra we de lekkage hebben gevonden, maken we een lekdetectierapport op. Daarin beschrijven we om welke lekkage het precies gaat en waar deze zich bevindt. Aan de hand daarvan kan de loodgieter gericht aan het werk om de lekkage te verhelpen. We repareren niet alleen de lekkage, maar ook de gevolgschade. Beschimmelde muren of gevlekte plafonds worden door ons netjes hersteld.

We komen snel naar je toe

Een lekkage wil je het liefst zo snel mogelijk verhelpen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor het detecteren en repareren van alle vormen van lekkage. Als je onze hulp vraagt, komen we snel naar je toe. In ons team werken specialisten voor alle soorten lekkages. Zo kunnen we dus altijd de juiste expert naar je toe sturen. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende offerte. 

 

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.