085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Lekkage detectie Haarlem detecteert én verhelpt lekkages

Heb jij last van een lekkage, maar weet je niet waar die zit? Maak dan gebruik van lekkage detectie in Haarlem. Wij sporen de lekkage snel voor je op met speciale apparatuur. Zo hoef je geen muren of plafonds open te breken en zijn er geen dure herstelwerkzaamheden nodig. Bovendien wordt lekkage detectie in Haarlem vergoed door de verzekering. Door het tijdig detecteren van een lekkage, kun je verdere schade aan je woning voorkomen.

Hoe ontstaan lekkages?

Er kunnen lekkages voorkomen op verschillende plekken in huis. Daarvoor zijn diverse oorzaken aan te wijzen. Een verstopte afvoer laat geen water meer door en loopt op een gegeven moment over. Daarnaast kan een storing in de cv-ketel ook lekkage veroorzaken. Ook zien we regelmatig lekkage door een dak, dat niet meer waterdicht is. Lekkage kan vervelende waterschade veroorzaken. Je ziet bijvoorbeeld schimmelplekken op het plafond of de muren verschijnen. Of je voelt dat de vloer ergens vochtig is. Dat is een slecht teken. 

Help, een lekkage! Wat nu?

Zodra je er achter komt dat er ergens in je woning een lekkage zit, is het verstandig direct een lekkagedetectie uit te laten voeren. Wij voeren een specialistische lekkage detectie in Haarlem uit om het lek zo snel mogelijk op te sporen. Daarbij maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. Die detecteert de lekkage door middel van ultrasone trillingen. Wij verwerken onze bevindingen in een duidelijk rapport, zodat de reparatie moeiteloos kan worden uitgevoerd. De kosten voor de lekdetectie worden vergoed door de verzekering.

Waarom kies je voor lekkage detectie in Haarlem?

Een lekkage detectie voorkomt verdere waterschade. Wij lokaliseren de lekkage en maken een inschatting van benodigde reparatie. Die voeren we vervolgens graag direct voor je uit. Wij werken met een team van professionele medewerkers, die ruime kennis en ervaring hebben in het verhelpen van lekkages. Ook de gevolgen van de waterschade aan bijvoorbeeld plafonds, muren en vloeren, lossen we deskundig voor je op. Wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Schakel nu lekdetectie in!

Lekkages zorgen voor irritaties en kunnen veel schade aanrichten in jouw woning. Verhelp dit door de lekdetectie in Haarlem in te schakelen, waarbij jouw lekkage snel wordt opgespoord en verholpen kan worden.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.