Lekkage detectie Amsterdam

Lekkage detectie in Amsterdam is de perfecte manier om snel een lekkage te ontdekken. Het is namelijk lang niet altijd duidelijk waar het lek precies zit. Je ziet wel vochtplekken of schimmel op de muren verschijnen, maar waar komen vandaan? Om daarachter te komen, zou je de muur of het plafond moeten openbreken. Gelukkig is dat niet nodig. Via een professionele lekdetectie weet je al gauw waar de lekkage zit. Zodat die meteen opgelost kan worden. Wij zijn snel ter plaatse om alle soorten lekkages te verhelpen.

Hoe werkt lekkage detectie in Amsterdam?

Om een lekkage te detecteren maken we gebruik van speciale apparatuur. We hebben verschillende technieken om een lekkage op te sporen. Zo gebruiken we onder andere vaak ultrasone metingen om een lekkage in de constructie van een woning of bedrijfspand te vinden. Maar we werken ook met rookgas en traceergas om lekkages onder het dak of in leidingen op te sporen. Door middel van endoscopie kunnen we in afvoerbuizen kijken. En tot slot is infrarood ook een manier om lekkages op te sporen.

Voordelen van lekdetectie

Het grote voordeel van een lekkage detectie in Amsterdam is dat meteen duidelijk wordt waar de lekkage zit. Alleen zo kan die gericht worden aangepakt. We maken ook altijd een lekdetectierapport op. Zo weet de loodgieter precies hoe hij de lekkage het beste kan repareren. Omdat er bij een lekdetectie niet of nauwelijks gebroken hoeft te worden, valt de gevolgschade mee. En betaal je dus ook minder kosten om je woning weer te herstellen. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van hulp.

Lekkage op tijd opsporen voorkomt verdere schade

Een kleine lekkage kun je soms zelf verhelpen. Dat wordt ingewikkelder bij een grotere lekkage op een moeilijk bereikbare plek. Daarom is het belangrijk om op tijd hulp in te schakelen. Wij helpen je de lekkage snel te vinden en lossen deze voor je op. Ook de herstelwerkzaamheden nemen wij voor onze rekening. Is je muur beschadigd of je plafond beschimmeld? Dan zorgen wij dat er achteraf niets meer van te zien is. We gaan pas weg als je huis weer helemaal waterdicht en netjes is.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.