Lekkage detectie Almere

Lekkage detectie in Almere zorgt voor de snelle opsporing van een lek in je woning of bedrijfspand. Je ziet namelijk niet altijd meteen waar het precies lekt. Een daklekkage veroorzaakt bijvoorbeeld schimmel aan het plafond, maar je hebt geen idee waar het water vandaan komt. Om veel sloop- en breekwerk te voorkomen, schakel je ons in voor een lekkage detectie in Almere. Wij zijn expert in het opsporen en verhelpen van alle soorten lekkages. Denk bijvoorbeeld aan lekkage in de badkamer, een lekkende vloerverwarming of een dakkapel die niet meer waterdicht is.

Hoe werkt lekkage detectie in Almere?

Bij een lekkage detectie gaan we als volgt te werk. Jij geeft aan waar de lekkage hoogstwaarschijnlijk zit. Vervolgens gaan wij met speciale apparatuur aan de slag. Daarmee sporen we de exacte locatie van de lekkage op. We maken een detectierapport op voor de loodgieter, zodat die precies weet wat er moet gebeuren. In de meeste gevallen is er geen of minimaal breekwerk nodig om bij de plaats van de lekkage te komen. Dat scheelt ook weer behoorlijk in de kosten voor de herstelwerkzaamheden.

Welke technieken gebruiken we?

Bij lekkage detectie in Almere worden verschillende technieken gebruikt. We werken vaak met ultrasone metingen, waarbij we de lekkage via geluid kunnen detecteren. Daarnaast gebruiken we ook infrarood technologie. Met rookgas en traceergas sporen we lekkages onder het dak en in leidingen op. We kunnen trouwens ook in de leidingen kijken met een endoscoop. Per lekkage wordt bekeken welke techniek we het beste kunnen inzetten om het lek te vinden.

Voorkom meer schade en schakel professionele hulp in

Een lekkage is vervelend, maar zorgt ook voor schade. Je muren en plafonds kunnen behoorlijk door het water worden aangetast. Ook de dakconstructie of een houten vloer kan onherstelbaar beschadigd raken. Daarom is het belangrijk om snel hulp in te schakelen als je een lekkage ontdekt. Een kleine lekkage kun je misschien nog wel zelf verhelpen, maar bij een grotere lekkage is dat niet zo gemakkelijk. Neem in dat geval snel contact met ons op. Wij komen snel naar je toe om je huis weer helemaal waterdicht te maken.

 

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.