Lekkage Den Haag

Wil je snel actie ondernemen, dan schakel je een professioneel bedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in snel detecteren van lekkage en het herstel ervan.

Lekkage Den Haag

Heb jij last van een lekkage in Den Haag? Schakel dan op tijd professionele hulp in. Een kleine lekkage is misschien zelf nog wel op te lossen, maar voor een grotere lekkage is een deskundige aanpak nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het detecteren en verhelpen van alle soorten lekkages. Of het nu een lekkage aan de dakkapel, achter de badkamermuur of in de vloerverwarming is. Daarom kunnen wij je altijd helpen om je huis weer zo snel mogelijk waterdicht te hebben.

Hoe spoor je een lekkage in Den Haag op?

Soms zit een lekkage op een moeilijk bereikbare plaats. Je ontdekt hem pas als er waterschade in je woning ontstaat. En dan weet je nog niet eens precies waar het lek zit. In het ergste geval moet je muren of plafonds open gaan breken. Dat is gelukkig niet nodig dankzij onze lekdetectie. Wij vinden iedere lekkage in Den Haag al gauw, zodat we direct met de reparatie kunnen beginnen. Bij onze lekdetectie maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder ultrasoon, infrarood en rook- of traceergas.

Wij repareren iedere lekkage

Binnen ons team werken specialisten, die ieder hun eigen expertise hebben op het gebied van lekkage. Je kunt er dus vanuit gaan dat de lekkage in je woning op deskundige wijze wordt aangepakt. Bij de lekdetectie wordt er een duidelijk rapport opgesteld, zodat de loodgieter meteen aan het werk kan. Onze medewerkers maken je huis weer waterdicht en zorgen dat er niets meer van de lekkage te zien is.

Herstel van de gevolgschade

Zodra het lek is gerepareerd, pakken we ook de gevolgschade aan. Hierbij kun je denken aan muren die door het vocht zijn aangetast. Of aan plafonds waar grote vochtplekken in zitten. Ons werk houdt niet op bij het repareren van een lekkage. Wij gaan door tot jij helemaal tevreden bent en weer in een droog huis kunt wonen. Iedere lekkage in Den Haag is bij ons in professionele handen.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.