Lekdetector Hilversum

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Last van lekkage? Onze lekdetector in Hilversum lost het op

Wanneer het water maar blijft komen en je jezelf geen raad meer weet met een lekkage, kun je het best onze professionele lekdetector in Hilversum inschakelen. Een natte plek kan veroorzaakt worden door allerlei problemen, soms zijn die beter zichtbaar dan anders. Maar hoe langer je er niets aan laat doen, hoe verder de schade zal oplopen. Daarom doe je er verstandig aan om op het moment dat je een lekkage hebt geconstateerd gelijk een specialist ernaar te laten kijken.

Risico’s voorkomen

Een lekkage kan heel onschuldig ogen, maar soms gaat er meer schuil achter een natte plek dan je kan zien. Als je dat niet weet, loop je het risico dat het in je huis gaat schimmelen en dat er hout gaat rotten. Dit zorgt weer voor ongezonde leefomstandigheden en mogelijke ziektes. Om dit te voorkomen is het dus verstandig om op tijd onze lekdetector in Hilversum te benaderen waarna die achterhaalt waar het probleem zit.

Gericht te werk

Vroeger was slopen de enige manier om de oorzaak van een lekkage te vinden. Doordat wij met professionele apparatuur een lekdetectie kunnen uitvoeren, bieden wij een alternatieve methode om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Zo kun je flink op de kosten besparen. Bovendien hoef je dan ook niet voor langere tijd tussen het puin te leven.

Waardoor komt de lekkage?

Een veelvoorkomende oorzaak van een lekkage is achterstallig onderhoud. Als waterleidingen en dergelijke niet geregeld worden gecontroleerd, loop je het risico dat er breuken of storingen in de cv-ketel kunnen ontstaan. Voor je er erg in hebt, sta je met je handen in het haar en je voeten in het water. Het kan natuurlijk ook gaan om een incident, zoals een verstopte afvoer of een wasmachine die kuren vertoont. In welk geval dan ook, je wil natuurlijk zo snel mogelijk van het probleem af, en dat gaat het best met de hulp van onze lekdetector in Hilversum.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.