Lekdetector Den Haag

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Lekdetector Den Haag

Den Haag is een prachtige stad met zowel nieuwbouw als monumentale panden. Ook ligt het dicht bij zee en hebben de huizen soms meer te verduren. Wind, kou, vocht en warmte zijn allemaal invloeden van buitenaf dat lekkages kunnen veroorzaken.  Maar ook binnenshuis komen lekkages geregeld voor. Een huis is er immers om in geleefd te worden en zo zijn leidingen ook wel eens aan onderhoud toe. Naast de duidelijke lekkages, die waar je natte sokken van krijgt, zijn er ook minder zichtbare lekkages. Schimmel op een vreemde plek of rottend hout zijn tekenen van zo’n onzichtbare lekkage. Bij Lekkagemeldpunt weten we alles af van dit natte probleem en helpen we je er graag vanaf.

Hoe kom je erachter dat je een lekkage hebt?

Dat is niet altijd even makkelijk. Soms kan een lekkage een tijdje aanwezig zijn voordat je merkt dat er iets mis is. Op het moment dat je het merkt is het vaak al te laat: de lekkage heeft dan zichtbare schade veroorzaakt. Het repareren van een beschimmelde muur of het vervangen van een deel van je dak kan vrij prijzig zijn. Daarom is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk op te merken en te repareren. Bij ons kan je dan ook een lekdetectie aanvragen. Dan komt één van onze lekkage experts bij je langs om met specialistische apparatuur naar de lekkage te zoeken.

En dan?

Gevonden? Dan komt één van onze loodgieters snel langs om het lek te dichten. Zo voorkom je verdere schade. Als je in Den Haag woont en hulp nodig hebt bij een lekkage dan staan we 24/7 voor je klaar. Het maakt niet uit of het een nieuwbouwwoning is of een oud monumentaal pand. Of dat je in Scheveningen aan zee woont of in de Haagse binnenstad. Jij belt en wij komen. Met onze gespecialiseerde kennis vinden we elke lekkage en helpen we je van het probleem af. Zoals het gezegde luidt: tijd kost geld. In dit geval kost onnodige schade repareren veel geld. De kosten van een lekdetectie worden door de meeste verzekeraars gewoon vergoed.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.