Lekdetector Amsterdam

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Lekdetector Amsterdam

Stel je loopt de keuken in en je stapt in een enorme plas met water. Water? Ja, je hele vloer is nat en je ziet de plas voor je ogen groter worden. Wat nu? Veel mensen zullen na de eerste paniekgevoelens in actie komen. Waar komt het lek vandaan? Het kan de vaatwasser zijn die aanstaat. Of komt het toch uit de aangrenzende badkamer? Je zult merken dat het vaak moeilijk vast te stellen is waar de lekkage vandaan komt. Lekken kunnen namelijk op allerlei manieren ontstaan en in alle ruimtes in je huis voorkomen. Schakel dan ook snel een professional in om het probleem op te lossen.

Voorkom verdere schade

De natte vloer is natuurlijk erg vervelend. Door snel actie te ondernemen voorkom je dat je vloer permanent schade oploopt of dat andere onderdelen van het huis beschadigd raken. Als je lekkage niet snel oplost, dan kan je last krijgen van schimmelplekken, rottend hout of zelfs meubels die uit elkaar vallen. Het is daarom niet alleen belangrijk om een lekkage te laten repareren, maar ook om een lekdetectie te doen. Met gespecialiseerde apparatuur wordt je lekkage snel gevonden en voorkom je meer schade aan het huis en je meubelen. Vooral in steden met oudere woningen is snelheid geboden.

Oude panden in Amsterdam

In de meeste grote steden vind je oude monumentale panden. Zo ook in Amsterdam. Deze oude panden zijn pareltjes om in te wonen, maar een verschrikking als je een lekkage hebt. Niet alleen is het in oudere panden vaak moeilijker om de lekkage te vinden, de schade is vaak ook veel groter. Bij vermoeden van lekkage lijkt het misschien overdreven om een lekdetectie te laten doen, maar uiteindelijk ben je veel goedkoper uit dan bij de kosten van schade reparatie. De verzekeraar betaalt in de meeste gevallen de kosten van een lekdetectie. Bij Lekkagemeldpunt staan we 24/7 voor je klaar. Wanneer je ons belt heb je snel een expert ter plaatse die het probleem vakkundig komt oplossen.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.