Lekdetector Almere

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Lekdetector Almere

Je thuis is je veilige haven. Een schimmelplek op de muur of rottend hout bij je dakraam kunnen een voorbode zijn van lekkage. Als je daar niks aan laat doen is de kans groot dat je woonomstandigheden ongezond of zelfs onveilig worden. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Niet alleen voor je gezin, maar ook voor je portemonnee. Het repareren van schade door lekkage kan soms in de duizenden euro’s lopen. Om dat te voorkomen schakel je de hulp in van Lekkagemeldpunt. Als je in Almere woont, dan zijn we 24/7 bereikbaar en staat er binnen no-time een van onze professionals op je stoep.

Hoe herken je een lekkage?

Misschien vind je deze vraag opmerkelijk, want het antwoord lijkt vaak voor de hand liggend: een natte vloer is duidelijk het gevolg van een lekkage. Dat is dan ook meteen de crux van het verhaal, want niet elke lekkage is zo duidelijk als een natte vloer of een kapotte leiding waar het water uit spuit. Veel lekkages zijn namelijk niet direct zichtbaar. Geen natte sokken maar een schimmelplek op de muur is in dat geval een voorbode van nattigheid. Jammer genoeg betekent deze voorbode dat er al schade is. Daarom is het belangrijk om alert te zijn op tekenen van een lekkage.

Schakel hulp in en voorkom verdere schade

Zelfs als de lekkage niet direct zichtbaar is, doe je er goed aan om de hulp van een professional in te schakelen. Onze methode bij het opsporen van lekkages is effectief gebleken. Als eerste sturen we een van onze experts met gespecialiseerde apparatuur langs. Door middel van ultrasone trillingen spoort deze apparatuur de lekkage op. Vervolgens stelt onze expert na de lekdetectie een uitgevoerd rapport op. Daar kan dan een van onze loodgieters snel mee aan de slag. Zo voorkom je verdere schade en de kosten van een lekdetectie krijg je van je verzekeraar vaak vergoed. Kies dan ook voor de snelle en professionele hulp van Lekkagemeldpunt.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.