085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Lekdetectie Zaandam

Wil je snel actie ondernemen, dan schakel je een professioneel bedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in snel detecteren van lekkage en het herstel ervan.

Lekdetectie in Zaandam voor alle voorkomende lekkages

Een lekkage is heel vervelend en veroorzaakt ook nog eens waterschade. Daarom is het belangrijk om een lekkage in je woning zo snel mogelijk te laten verhelpen. Het is niet altijd even duidelijk waar het lek precies zit. Soms is dat achter een muur of boven het plafond. Door middel van lekdetectie in Zaandam sporen wij de lekkage snel voor je op. Daarvoor gebruiken we geavanceerde apparatuur, zodat er niets opengebroken hoeft te worden. Dat scheelt je een stuk in de reparatiekosten. Bovendien zorgen we ervoor dat de gevolgschade weer helemaal wordt hersteld.

Wat is lekdetectie in Zaandam?

Lekdetectie betekent dat we onzichtbare lekkages opsporen, waarbij niet of nauwelijks gesloopt hoeft te worden. We beschikken over de nieuwste technieken om er achter te komen met welke lekkage we te maken hebben. Bij ultrasoon detectie maken we gebruik van geluidsgolven. Dit geluid is met het menselijk oor niet te horen. Hoe lager de opgevangen toon, hoe groter de lekkage meestal is. Andere middelen om lekkage op te sporen zijn traceergas en rookgas, dat onder dakbedekking en in leidingen wordt gebruikt. Daarnaast passen we ook endoscopie en infrarood technologie toe.

Lekkage in Zaandam? Wij lossen het op!

Als wij een lekdetectie in Zaandam uitvoeren, maken we daar een duidelijk rapport van op. Dat is handig voor de loodgieter, want die kan direct gericht aan het werk om de lekkage te verhelpen. Is je huis weer waterdicht? Dan zorgen we ook dat de gevolgschade keurig wordt hersteld. Zo is er niets meer van de lekkage te zien. Wij lossen alle lekkages op professionele wijze op. Onze loodgieters in Zaandam zijn 24/7 bereikbaar voor al je lekkageproblemen. Wij zijn snel ter plaatse om je van je lekkage af te helpen. Zo voorkomen we verdere schade en maken we je woning weer als nieuw. Wil jij meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies.Schakel nu lekdetectie in!

Lekkages zorgen voor irritaties en kunnen veel schade aanrichten in jouw woning. Verhelp dit door de lekdetectie in Zaandam in te schakelen, waarbij jouw lekkage snel wordt opgespoord en verholpen kan worden.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.