Lekdetectie Hilversum

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Snel een lekkage opsporen met behulp van lekdetectie in Hilversum

Met behulp van een lekdetectie in Hilversum kom je er snel achter waar een lekkage zich bevindt. Het komt vaak voor dat je merkt dat er sprake is van een lekkage in je woning, maar niet weet waar die precies zit. Het is niet zo gemakkelijk om achter de muren of boven het plafond te kijken. Daar is sloop- en breekwerk voor nodig. Gelukkig is er een betere manier. Wij voeren een professionele lekdetectie uit om de lekkage in korte tijd op te sporen. Zonder dat we daar hele muren of plafonds voor moeten openbreken.

Hoe werkt een lekdetectie in Hilversum?

Bij een lekdetectie in Hilversum werken wij met speciale technieken om de lekkage te vinden. Daarbij maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. We gebruiken onder andere ultrasoon technologie om door middel van geluidsgolven een lekkage te detecteren. Maar we zetten ook rookgas en traceergas in om lekkages onder het dak of in leidingen op te sporen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om via infrarood technologie of endoscopie te zien waar het lekt.

Reparatie van een lekkage na een lekdetectie

Onze detectiespecialist maakt een uitgebreid rapport op van de lekdetectie in Hilversum. Zo weet de loodgieter precies hoe het lek gerepareerd moet worden. Lekkages kunnen op allerlei plaatsen voorkomen: in de badkamer, bij de vloerverwarming, onder het dak of bij een dakkapel. In ons team werken lekkagespecialisten die ieder hun eigen expertise hebben. Zo weten we precies welke expert er nodig is om de lekkage in jouw woning te verhelpen.

Dag en nacht bereikbaar

Een lekkage is heel vervelend en je wilt er dan ook zo snel mogelijk vanaf. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor alle voorkomende lekkages. We kunnen al snel bij je zijn voor een lekdetectie in Hilversum en het verhelpen van de lekkage. Daarbij repareren we ook de gevolgschade. Is je plafond aangetast door het vocht of staan de vloerplanken bol door het water? Onze medewerkers herstellen de schade voor je, zodat er niets meer van de lekkage te zien is.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.