085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Lekdetectie Haarlem

Een lekkage in je woning is ontzettend vervelend. Zeker als je niet kunt zien waar die precies zit. Je eerste gedachte is misschien om de muur of het plafond open te breken om de lekkage op te sporen. Dat is gelukkig niet nodig. Met een lekdetectie in Haarlem kunnen wij de lekkage snel voor je lokaliseren. Dat doen we met speciale apparatuur, zodat er niet of nauwelijks iets opengebroken hoeft te worden. Het is belangrijk om een lekkage snel te detecteren. Zo kun je verdere schade voorkomen. Daarbij is het erg fijn dat er geen breekwerk nodig is. Een lekdetectie in Haarlem wordt vergoed door de verzekering.

Een lekdetectie, hoe werkt dat?

Zodra je een onzichtbare lekkage hebt, is het verstandig om ons in te schakelen. We zijn 24/7 bereikbaar, zodat je bij waterschade direct geholpen wordt. Onze vakmensen hebben ruime kennis en ervaring met allerlei soorten lekkages. Lekkages kunnen onder andere veroorzaakt worden door een lekkende cv-ketel, een verstopte leiding of een kapot dak. Door middel van geavanceerde apparatuur sporen wij snel de plaats van de lekkage op. Onze bevindingen leggen wij vast in een duidelijk verslag.

Wij zijn er ook voor het herstellen van een lekkage

Hebben wij de lekkage in jouw woning gevonden? Dan zorgen we er ook graag voor dat de problemen worden opgelost. Wij verhelpen de lekkage en herstellen de gevolgschade aan bijvoorbeeld het plafond of de muren. Zo is er niets meer van te zien. Ons team bestaat uit professionals op allerlei gebieden. Daarom kunnen we voor elke lekdetectie en reparatie de juiste vakman naar je toe sturen.

Kies voor een professionele lekdetectie in Haarlem

Duidelijkheid is voor ons erg belangrijk. We vertellen je stap voor stap wat we gaan doen en maken een helder verslag van onze bevindingen. Aan de hand van jouw vermoeden waar het lek zit, kiezen we de benodigde apparatuur. Zo kunnen we snel en efficiënt werken. Onze lekdetectie in Haarlem wordt vergoed door je verzekeraar. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Schakel nu lekdetectie in!

Lekkages zorgen voor irritaties en kunnen veel schade aanrichten in jouw woning. Verhelp dit door de lekdetectie in Haarlem in te schakelen, waarbij jouw lekkage snel wordt opgespoord en verholpen kan worden.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.