Lekdetectie Den Haag

Wil je snel actie ondernemen, dan schakel je een professioneel bedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in snel detecteren van lekkage en het herstel ervan.

Lekdetectie Den Haag

Om een lekkage snel op te sporen, maak je gebruik van onze lekdetectie in Den Haag. Een lekkage is op zichzelf al heel vervelend. Nog vervelender is het als je je halve huis af moet breken om hem te vinden. Dankzij geavanceerde technieken en speciale apparatuur sporen wij iedere lekkage snel op. Lekkages kunnen op allerlei plekken voorkomen: onder de vloer, achter de muur van de badkamer of ergens in het dak. Het is belangrijk om snel professionele hulp in te schakelen om erger te voorkomen.

Hoe werkt lekdetectie in Den Haag?

Wij beschikken over meerdere technieken om een lekkage te detecteren. Die kunnen per lekkage verschillen en zijn afhankelijk van de plaats van het lek. Als de lekkage in de constructie van je woning is, zetten we ultrasoon detectie in. Hiermee bepalen we op basis van geluid waar de lekkage precies zit. Voor het detecteren van een daklekkage wordt rookgas gebruikt. Bij een lekkage in de gas- of waterleiding werken we met traceergas. Verder hebben we ook infrarood technologie en endoscopie tot onze beschikking.

Lekkage repareren

Van de lekdetectie in Den Haag maken we een gedetailleerd rapport op. Zo weet de loodgieter wat hem te doen staat. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen expertise. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar, zodat jij bij een lekkage snel geholpen wordt. We herstellen de lekkage op deskundige wijze, zodat er geen spatje water meer naar binnen komt.

Gevolgschade herstellen

Wij repareren niet alleen de lekkage zelf. Ook de gevolgschade wordt door ons hersteld. We laten je immers niet in een huis met waterschade achter. Zijn de muren aangetast door het water of zitten er vochtplekken in het plafond? Dan zorgen onze medewerkers ervoor dat daar achteraf niets meer van te zien is. Neem voor een lekdetectie in Den Haag én een vakkundige reparatie van lekkages contact met ons op. Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.