085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Lekdetectie Amsterdam

Wil je snel actie ondernemen, dan schakel je een professioneel bedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in snel detecteren van lekkage en het herstel ervan.

Lekdetectie Amsterdam

Lekkages zijn vervelende problemen die voor veel schade kunnen zorgen. Deze lekkages wil je dus graag zo snel mogelijk detecteren en verhelpen. Echter, soms is het lastig om de precieze plek van zo een lekkage te vinden en in deze gevallen kun je de hulp van een specialist inschakelen die met gespecialiseerde apparatuur deze lekkages opspoort. Hiervoor ben je geen kosten kwijt aan het slopen of herstellen van muren in uw huis en de kosten voor de lekdetectie Amsterdam worden ook nog eens vergoed door jouw verzekeraar.

Ik heb een lekkage! Wat nu?

Lekkages kunnen door allerlei manier ontstaan en op allerlei plekken in jouw huis voorkomen. Het kan bijvoorbeeld komen door een verstopte afvoer of een storing in je cv-ketel, waardoor er waterschade kan ontstaan. Je kunt last krijgen van schimmelplekken op de muren en plafonds of rottend hout onder je dakbedekking of in je meubels. Vervelend is het zeker en door middel van een lekdetectie ben je geen onnodige extra kosten kwijt. Specialisten sporen het lek op met behulp van geavanceerde apparatuur, bijvoorbeeld op basis van weerkaatsing van ultrasone trillingen. Zij stellen vervolgens een duidelijk rapport op voor de loodgieter. Reparaties kunnen snel worden uitgevoerd en het geld dat je kwijt bent voor de lekdetectie krijg je allemaal vergoedt van de verzekering.

Waarom in Amsterdam een lekdetectie laten uitvoeren?

Een lekdetectie laten uitvoeren in Amsterdam kan de lekkage in jouw huis veel sneller verhelpen, waarbij er geen sloopwerk aan te pas hoeft te komen. Vroeger was dit juist nodig, waarbij muren, plafonds en andere onderdelen in huis afgebroken moesten worden om de oorzaak van de lekkage te kunnen vinden. Dit had als gevolg dat je voor een tijd in de puin zat en dat er veel kosten voor de reparatie bij kwamen kijken. Dit vermijd je met een lekdetectie. Daarnaast biedt de lekdetectie in Amsterdam een uitgebreide rapportage, waardoor de loodgieters de lekkage met efficiëntie en snelheid kunnen verhelpen.

Schakel nu lekdetectie in!

Lekkages zorgen voor irritaties en kunnen veel schade aanrichten in jouw woning. Verhelp dit door de lekdetectie in Amsterdam in te schakelen, waarbij jouw lekkage snel wordt opgespoord en verholpen kan worden.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.