085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Daklekkage Zaandam

Een lek in het dak geeft veel problemen. Water komt naar binnen en dit zorgt doorgaands voor veel schade. Het lek opsporen is een lastig karwei. Daarom kun je het beste een specialist inschakelen. Wij sporen het lek op met speciale apparatuur waarbij het dak niet aangetast wordt. Daarna verhelpen we het probleem. Dit alles wordt vergoed door bijna alle verzekeraars.

Daklekkage Zaandam repareren?

Een lekkend dak zorgt voor veel schade. Regenwater kan zomaar vrij naar binnen lopen en houtrot aan de dakbalken en betimmering veroorzaken. Vaak heb je pas in de gaten dat je dak lekt, als je vocht- of schimmelvlekken aan de muren of plafonds ziet verschijnen. Schakel daarom zo snel mogelijk een erkende loodgieter in Zaandam in als je een lekkage vermoedt. Wij sporen de lekkage met speciale apparatuur op, zodat we niet of nauwelijks iets open hoeven te breken. Vervolgens herstellen we de lekkage aan je dak, zodat je huis weer helemaal waterdicht is.Hoe detecteren we een daklekkage in Zaandam?

Als de daklekkage niet zichtbaar is, maken we onder andere gebruik van rookgas. Dat spuiten we onder de dakbedekking, zodat we aan de bovenkant kunnen zien waar het gas vrijkomt. Naast rook- en traceergas gebruiken we ook ultrasoon technologie op basis van geluidsgolven. Onze detectiespecialist maakt een rapport op voor de loodgieter, zodat die precies weet wat er moet gebeuren. We zorgen dat het dak weer volledig waterdicht wordt en herstellen ook de gevolgschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vlekken op het plafond of muren die beschadigd zijn. Wij gaan pas weg als je huis waterdicht is en er geen spoor van de lekkage meer is te zien.

24 uur per dag hulp bij lekkage in Zaandam

We weten hoeveel zorgen een lekkage jou kan geven. Daarom zorgen wij dat je snel geholpen wordt. Onze loodgieters in Zaandam zijn 24 uur per dag bereikbaar voor alle vormen van lekkage. Wij komen snel bij je langs en vertellen je stap voor stap wat we gaan doen. Zo sporen we je lekkage binnen korte tijd op en verhelpen deze op professionele wijze. In ons team werken we met ervaren medewerkers, die elk hun eigen specialisme hebben op het gebied van lekkage. Wij verhelpen vakkundig alle lekkages in Zaandam en omgeving.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.