Daklekkage in Hilversum

Wij gebruiken diverse technieken en specialistische apparatuur om snel de lekkage te vinden en waterschade te verhelpen.

Professionele reparatie van een daklekkage in Hilversum

Heb jij last van een daklekkage in Hilversum? Dat is uiteraard heel vervelend. Een daklekkage veroorzaakt waterschade in je woning, met alle gevolgen van dien. Het nadeel is dat je een lekkage vaak pas opmerkt als er vochtplekken verschijnen. Lekkages kunnen op lastig bereikbare plekken zitten. Ook bij een daklekkage is niet altijd meteen duidelijk waar het precies lekt. Gelukkig kunnen wij je helpen om de lekkage snel op te sporen, zodat deze gerepareerd kan worden. Zo voorkom je verdere waterschade en is je dak weer helemaal waterdicht.

Daklekkage in Hilversum opsporen

Voor het opsporen van een daklekkage in Hilversum maken wij gebruik van speciale apparatuur. Onder het dak gebruiken we bijvoorbeeld vaak rookgas. Op de plek waar het gas door het dak ontsnapt, bevindt zich de lekkage. Van deze lekdetectie maken we een gedetailleerd verslag op. Zo kan de lekkage op de juiste manier worden gerepareerd. Voor andere lekkages gebruiken we ook ultrasoon en infraroodtechnologie. We bekijken per lekkage hoe we deze het beste kunnen opsporen.

Gespecialiseerd in alle lekkages

In ons team werken medewerkers die ieder hun eigen expertise hebben op het gebied van lekkages. We zorgen dus dat er altijd de juiste specialist bij je langskomt. Onze vakmensen beschikken over de nodige kennis en ervaring, zodat ze iedere lekkage op de juiste manier kunnen verhelpen. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Voor een acute lekkage kun je ons dus ook midden in de nacht bellen. Wij zorgen dat je snel geholpen wordt.

Herstellen van de gevolgschade

Ons werk houdt niet op bij het repareren van een daklekkage in Hilversum. In veel gevallen is er sprake van waterschade of gevolgschade. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan vochtplekken in het plafond of behang dat loslaat van de muren. Ook die schade lossen we voor je op. Onze experts gaan pas weg als er niets meer van de lekkage en de gevolgen daarvan te zien is. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn wij dé lekkagespecialist met een uitstekende en waterdichte reputatie.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.