085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Daklekkage in Haarlem oplossen

Schimmelplekken in het plafond of water op de vloer van de zolder? Dat betekent dat het dak lek is! Regenwater komt naar binnen en zorgt voor waterschade aan muren, plafonds en balken. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weten waar het lek zit. Grote kans dat je daarvoor moet gaan breken. Gelukkig is er een veel betere manier. Wij sporen je daklekkage in Haarlem voor je op met speciale apparatuur. Zo hoeft er niet of nauwelijks iets opengebroken te worden. Bovendien wordt het detecteren van een daklekkage vergoed door de verzekering.

Daklekkage in Haarlem detecteren

Heb jij last van een daklekkage in Haarlem? Schakel dan snel ons professionele team in. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat onze vakman snel bij je is. Met onze geavanceerde apparatuur is het detecteren van een lekkage veel gemakkelijker. We maken onder andere gebruik van ultrasone trillingen om het onzichtbare lek op te sporen. Voor iedere lekkage hebben wij de juiste specialist in huis. Zo wordt je altijd deskundig geholpen.

Reparatie en herstel

Zodra we het lek hebben gevonden, maken we een duidelijk verslag van onze bevindingen. Zo weet je precies wat er gerepareerd moet worden. Dat kun je trouwens met een gerust hart aan onze medewerkers over laten. Zij weten als geen ander hoe ze een lekkage het beste kunnen aanpakken. Je dak wordt weer helemaal waterdicht gemaakt. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat er niets meer zichtbaar is van de gevolgschade van de daklekkage. We laten de muren, vloeren en plafonds volledig afgewerkt achter.  

Waarom kies je voor ons?

Voor het detecteren en repareren van een daklekkage in Haarlem ben je bij ons op het juiste adres. Met een uitgebreid team van ervaren vakmensen staan wij dag en nacht voor je klaar. Je kunt een beroep op ons doen voor elke lekkage. Wij houden van duidelijkheid. Daarom vertellen we je altijd stap voor stap wat je gaan doen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. De kosten van het opsporen en repareren van een daklekkage in Haarlem worden vergoed door de verzekering.

Verhelp lekkages snel en met precisie

Lekkages zijn vervelend en om nare gevolgen van de bijkomende waterschade te voorkomen, kun jij nu een loodgieter inschakelen. Deze specialist gaat aan de hand van een lekdetectie-rapport aan de slag met het repareren van de lekkage, waardoor jij weer veilig en water-vrij kunt wonen. 

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.