Daklekkage Den Haag

Een daklekkage in Den Haag is ontzettend vervelend. Het regenwater komt via het dak naar binnen en veroorzaakt allerlei waterschade in je woning. Vaak merk je die schade pas op als er vochtplekken aan het plafond verschijnen. Of als er schimmel op de muren komt. Daarom is het belangrijk om een daklekkage in Den Haag zo snel mogelijk te laten verhelpen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten lekkage. Ook de reparatie van een daklekkage kun je ons dan ook met een gerust hart toevertrouwen.

Detectie van een daklekkage in Den Haag

Het is niet altijd even duidelijk waar een lekkage precies zit. Vaak kun je daar zelf niet goed achterkomen zonder veel hak- en breekwerk. Schakel daarom onze lekdetectiespecialist in om een daklekkage in Den Haag snel op te sporen. Daarvoor maken we onder andere gebruik van rookgas. We spuiten rookgas onder het dak, dat door het lek naar buiten ontsnapt. Zo weten we snel waar het probleem zit.

Waterschade herstellen

Wij repareren niet alleen de lekkage zelf, maar ook de gevolgschade. Is je plafond aangetast door het vocht of komt het behang van de muur? Daar weten onze experts wel raad mee. We zorgen altijd dat je achterblijft in een waterdicht huis en dat er van de lekkage niets meer te zien is. Tijdens de werkzaamheden houden we je goed op de hoogte, zodat je weet waar we mee bezig zijn.

Pak een daklekkage op tijd aan

Voor alle lekkages geldt dat je de reparatie beter niet uit kunt stellen. Een lekkage levert hoe dan ook extra vocht in huis op. Dat is niet alleen schadelijk voor de constructie. Ook je gezondheid lijdt onder een vochtig binnenklimaat. Neem daarom bij een lekkage snel contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat je altijd snel geholpen wordt. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen expertise. Zo kunnen we iedere lekkage op een effectieve en professionele manier verhelpen.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.