085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Daklekkage Amsterdam

Een lekkend dak kan voor veel problemen zorgen. Het regenwater loopt je huis binnen en laat een spoor van waterschade na. De plaats waar het dak precies lekt, is soms moeilijk te vinden. Daarom kun je bij een daklekkage in Amsterdam het best zo snel mogelijk een specialist inschakelen. Wij zijn expert op het gebied van daklekkages en weten het lek snel voor je te vinden. Daarvoor gebruiken we geavanceerde apparatuur. Zo hoeven er geen muren of plafonds te worden opengebroken. De kosten van een lekdetectie worden bovendien vergoed door de verzekering.

Daklekkage in Amsterdam opsporen

Onze lekkagespecialist stelt vast wat de exacte locatie van de daklekkage is. Daarvan maakt hij een duidelijk rapport, zodat de loodgieter aan het werk kan. Wij repareren elke daklekkage in Amsterdam op professionele wijze. In ons team werken ervaren medewerkers, die ieder hun specialisme hebben op het gebied van lekkage. We vertellen je stap voor stap wat we doen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Naast daklekkages repareren wij ook lekkages aan de schoorsteen, voerverwarming, dakkapel en nog veel meer.

Weer als nieuw

Wij detecteren niet alleen de daklekkage en repareren die voor je. Ons werk gaat veel verder. We laten je namelijk niet achter in een huis met waterschade. Daarom herstellen we ook de schade die door de lekkage is ontstaan aan bijvoorbeeld plafonds, vloeren en muren. Zo is er niets meer van te zien. Je woning is waterdicht én weer als nieuw. We streven er naar jou 100% tevreden achter te laten.

24/7 bereikbaar voor daklekkage in Amsterdam

Voor alle daklekkages in Amsterdam neem je snel contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat je nooit lang met een lekkage blijft zitten. Onze loodgieter in Amsterdam komt snel naar je toe om de lekkage te verhelpen. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van specialistische hulp. Daarmee kun je meer waterschade door lekkage voorkomen.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.