085 303 56 61

24/7 bereikbaar

info@lekkagemeldpunt.nl

Binnen 24 uur antwoord

Daklekkage Almere

Een lekkage aan het dak is erg vervelend en kan ongemerkt veel waterschade veroorzaken. Regenwater sijpelt via het dak naar binnen en zorgt voor vocht in het houtwerk. De dakconstructie kan daar ernstig door worden aangetast. Als je een daklekkage in Almere vermoedt, is het verstandig zo snel mogelijk contact met een lekkagespecialist op te nemen. Het is namelijk niet altijd even duidelijk waar de lekkage precies zit. Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. We zetten onze expertise graag in om jou zo goed mogelijk te helpen.

Hoe sporen we een daklekkage in Almere op?

Om een daklekkage op te sporen, maken we gebruik van verschillende technieken en specialistische apparatuur. Eén van die technieken is het werken met rookgas. Onze detectiespecialist blaast rookgas onder de dakbedekking en bekijkt waar deze uit het dak komt. Zo kunnen we de plaats van de lekkage nauwkeurig bepalen. Er wordt altijd een uitgebreid lekdetectierapport opgemaakt. Zo weet de loodgieter precies waar de lekkage zit en hoe hij deze kan verhelpen.

Daklekkage repareren

Heb je te maken met een daklekkage in Almere? Wij hebben een team ervaren lekkage specialisten voor je klaar staan. We sporen de lekkage snel op en zorgen dat deze vakkundig wordt verholpen. We vertellen je stap voor stap wat we doen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Onze vakman lost het lekkageprobleem op professionele wijze op en maakt je woning of bedrijfspand weer helemaal waterdicht.

Herstel van waterschade na daklekkage Almere

Een daklekkage veroorzaakt schade aan je woning. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken aan de muren en plafonds of aan houtwerk dat door vocht is aangetast. Onze medewerkers herstellen ook díe schade. Na het repareren van de lekkage zelf, zorgen we ook dat de gevolgschade wordt verholpen. We werken de wanden en het plafond weer netjes af en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent met het resultaat. Heb jij een daklekkage in Almere? Wij staan 24 uur per dag voor je klaar om de lekkage snel en deskundig te verhelpen!

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.